2014 yılında, 25 yıllık tecrübenin sonucunda %100 yerli sermaye ile kurulan ACS COMPOSITE geniş yelpazeli parça tedariği sağlamakta ve çalışma ortaklarına sunduğu AR-GE ve ÜR-GE desteği ile ürün çeşidini arttırmaktadır.

Merkezi İzmir-Türkiye’de olan firmamız 50’den fazla çalışanıyla 2000 m2 si kapalı olmak üzere 4000 m2lik üretim alanına sahiptir.

Cam ve karbon elyaf takviyeli muhtelif kompozit epoksi parça üretimi, tasarımı ve montajı (otomotiv, raylı sistemler, iş makineleri, savunma sanayi, enerji, denizcilik sektörleri) ve mobil araçlar-modüler yapılar için parça üretimi, tasarımı ve montajı alanlarında aktif üretim yapan firmamız, kompozit malzemelerin avantajlarına istinaden hizmet alanını genişletmektedir.

Havalimanına 25 km ve limana 50 km uzaklıkta konuşlanan ACS COMPOSITE lojistik avantajlarının yanı sıra sürekli gelişimeye açık dinamik ekibi ile kompozit sektöründe bilinen ama sürekli pozitif ivmelenen kurumsal bir yapıya sahiptir.

Misyonumuz 

Kompozit alanında iyi tasarlanmış ve işlevsel kompozit yenilikler oluşturmak, ulusal ve global yelpazede ürünlerimizi sürdürülebilir hale getirmek, yaratıcı ve kapsamlı bir global ekip oluşturmak.

Vizyonumuz

Dünyada kompozit parçalara ihtiyaç duyan her sektöre ilham ve yenilik getirmek.